Australian Skin Active Products

asap skincare is een effectieve cosmeceutical met de hoogste kwaliteit voor de huid.
Het compacte assortiment heeft een uitgekiende samenstelling van actieve werkstoffen als AHA’s, hyaluronzuur, vitamine A, Niacinamide, vitamine C en krachtige antioxidanten.

De producten ondersteunen de huid en helpen bij het corrigeren van verschillende huidproblemen en kenmerken van huidveroudering. Resultaatgerichte behandelingen helpen bij het bereiken van het gewenste doel, daarnaast is de dagelijkse verzorging altijd het belangrijkste onderdeel om de resultaten te versnellen en jouw huid gezond te houden.

asap skincare gebruikt milieuvriendelijk ingrediënten, zonder parabenen, minerale olie, SLS / SLES, kunstmatige geurstoffen, synthetische kleurstoffen, plastic microbolletjes of dierlijke bijproducten en is niet getest op dieren.

De behandelingen

asap skincare heeft lichte en medium peeling behandelingen, afhankelijk van de huidconditie wordt een peeling toegepast als masker met de vitamine serums (Level I), puur voor meer intensiteit (level II) en als boost waarbij zowel de lichte als de medium peeling wordt toegepast (Level III.

Level I heeft geen voorbereiding nodig en geen hersteltijd en is daarmee, op een enkele uitzondering na, geschikt voor iedereen.

Level II is intensiever en heeft voorbereiding nodig, voorafgaand aan deze behandeling gebruik je naast jouw asap huidverzorgingsproducten ook het Radiance serum. Bij uitzondering kan er een lichte schilfering (hersteltijd) optreden.

Level III (de peel boost) zijn peel boost behandelingen op maat, de verschillende peelings worden in lagen toegepast, ook nu is voorbereiding nodig zoals bij level II. Er kan een herstelperiode zijn (een lichte schilfering) van enkele dagen.

Omdat Level II en Level III ‘gevorderde’ peelingen zijn vind je deze niet in de online agenda, deze behandelingen kunnen alleen in de salon geboekt worden.

De resultaten

Het doel van een peeling is om te helpen bij het verwijderen van oneffenheden in de huid en het verbeteren van de teint en de textuur van de huid als ook het herstellen van de huid. Peel behandelingen verbeteren de huid met fijne lijntjes en rimpels, onregelmatige textuur, verminderde doorbloeding, hyperpigmentatie en acne aanzienlijk. En misschien wel belangrijker, de celdeling van de huid wordt gestimuleerd. Celdeling van de huid verloopt geleidelijk trager bij het ouder worden. Rond 30 jaar is dat ongeveer 35 dagen, rondom 40 jaar is dat zo’n 45 dagen en bij een leeftijd van 50 is dat al opgelopen tot ongeveer 60 dagen. Celdeling stimuleren is essentieel voor een stralende huid.

Voordelen van een peeling

  • Stimuleert de celdeling
  • Verbetert de vitaliteit van de huid
  • Verbetert de huidteint
  • Vermindert de verschijning van rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindert verstopping in poriën
  • Bevordert hydratatie en geeft een gladdere, stevigere huid
  • Helpt de celvernieuwing te verhogen
  • Stimuleert de vernieuwing van collageen en verbetert de textuur van de huid
  • Verbetert en onregelmatige pigmentatie of oppervlakkige littekens
  • Voordelen voor gezicht, hals, handen en decolleté

Met een professionele behandeling krijgt jouw huid een snelle oppepper en boost. Voor echte verbetering en duurzaam resultaat is de verzorging die jij thuis dagelijks toepast misschien wel het belangrijkst. Ik adviseer jou welke producten aansluiten bij jouw huid en huidconditie, in de webshop kan je alle producten ontdekken.