Intake - Huidanalyse

Tijdens de intake stel ik vragen om meer over jouw huid en eventuele problemen te weten te komen en jij kan je wensen en de gewenste resultaten aangeven. Ik analyseer je huid en adviseer je een behandeling die het beste bij jouw wensen en huid past, ook krijg je advies hoe je het beste je huid kunt verzorgen om de resultaten vast te houden en te vergroten. Indien je de geadviseerde behandeling of kuur direct na intake tot een maand na de intake boekt wordt dit bedrag in mindering gebracht. Lees meer

Huidverjonging

Huidverjonging begint met huidverbetering. De huid moet in staat zijn en de energie hebben, om te kunnen verjongen. Effectieve behandelingen geven de huid energie en zo kan laag voor laag de huid verjongt worden. Een gezonde opbouw van de huid geeft een verbeterde huidstructuur en huidvolume èn beperkt rimpels, verslapping en pigmentvlekken, ongeacht de leeftijd. Kies één van onderstaande behandelingen voor meer informatie.

Huidverzorging

Is huidverjonging niets voor jou maar wil jij wel regelmatig je huid professioneel verzorgen en gun jij jezelf dat ontspannen uur? Kies één van onderstaande behandelingen voor meer informatie.

Huidproblemen

Huidproblemen zoals acne, couperose, rosacea, eczeem en hyperpigmentatie  kunnen als zeer storend worden ervaren voor degene die daar mee te maken hebben. Soms is het zelfs zeer pijnlijk. Ik ben gespecialiseerd in de probleemhuid en kan je helpen om weer van je huid te gaan houden en lekker in je vel te zitten. Kies één van onderstaande behandelingen voor meer informatie.

Overige Behandelingen