Huidverbetering - Huidverjonging

Huidverjonging begint bij huidverbetering. Rimpelvermindering, een strakke kaaklijn, porie vernauwing, vermindering van pigmentvlekken, verbeterde huidvolume, allemaal resultaten van huidverbeterende behandelingen. Er zijn diverse behandelingen mogelijk, samen bespreken wij de mogelijkheden en wordt er gekozen voor de beste behandeling die bij jou past. Huidverbeterende behandelingen geven het hoogst, mogelijk, haalbare resultaat in kuurverband.

Huidverbetering met apparatuur

Huidproblemen

Een gave huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Huidproblemen zoals acne, couperose, rosacea, eczeem, hyperpigmentatie en vervroegde huidveroudering kunnen zowel ontsierend als zeer pijnlijk zijn. Een goede huid- en probleemanalyse is de basis van een effectief behandelplan. Elita Cosmetic Skincare is gespecialiseerd in huidverbetering en biedt naast doelgerichte behandelingen ook de juiste producten voor thuisgebruik zodat wij samen jouw huid weer in topconditie krijgen.

Huidverzorging

Er komen niet alleen maar mensen met een huidprobleem bij de schoonheidsspecialiste. Huidveroudering begint ongemerkt al heel vroeg, hoe eerder je je huid verzorgt en de juiste producten gebruikt hoe later de huidveroudering inzet. Leefstijl is zeer bepalend maar ook de verzorging van je huid is essentieel voor het krijgen en langdurig behouden van een mooie, stralende huid.

Permanente Make up & Dermatografie

Altijd mooie ogen, wenkbrauwen en lippen en geen zorgen meer over je make up, dat is Permanente Make up. Ook voor jou is er de perfecte vorm en kleur in wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Ideaal wanneer je lenzen draagt, veel sport, een druk (sociaal) leven hebt, op vakantie gaat, allergisch bent voor gewone make up of simpelweg moeite hebt met het aanbrengen van make up.
Dermatografie is een techniek waarbij de pigmenten camoufleren in plaats van accentueren zoals bij Cosmetische Permanente Make up. Dermatografie wordt onder andere toegepast bij tepel- en tepelhofreconstructie na een borstreconstructie, camouflage van littekens door brandwonden, een ongeluk, facelift of operatie, camouflage bij schisis, bij vitiligo en alopecia areata.Met veel oog voor schoonheid en perfectie verzorgt Kim Esther zeer nauwkeurig tot in het kleinste detail voor een perfect resultaat waar zij al velen blij mee heeft gemaakt.

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2