Huidverbetering - Huidverjonging

Huidverjonging begint bij huidverbetering. Rimpelvermindering, een strakke kaaklijn, porie vernauwing, vermindering van pigmentvlekken, verbeterde huidvolume, allemaal resultaten van huidverbeterende behandelingen. Er zijn diverse behandelingen mogelijk, samen bespreken wij de mogelijkheden en wordt er gekozen voor de beste behandeling die bij jou past. Huidverbeterende behandelingen geven het hoogst, mogelijk, haalbare resultaat in kuurverband.

Huidverbetering met apparatuur

Huidproblemen

Een gave huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Huidproblemen zoals acne, couperose, rosacea, eczeem, hyperpigmentatie en vervroegde huidveroudering kunnen zowel ontsierend als zeer pijnlijk zijn. Een goede huid- en probleemanalyse is de basis van een effectief behandelplan. Elita Cosmetic Skincare is gespecialiseerd in huidverbetering en biedt naast doelgerichte behandelingen ook de juiste producten voor thuisgebruik zodat wij samen jouw huid weer in topconditie krijgen.

Huidverzorging

Er komen niet alleen maar mensen met een huidprobleem bij de schoonheidsspecialiste. Huidveroudering begint ongemerkt al heel vroeg, hoe eerder je je huid verzorgt en de juiste producten gebruikt hoe later de huidveroudering inzet. Leefstijl is zeer bepalend maar ook de verzorging van je huid is essentieel voor het krijgen en langdurig behouden van een mooie, stralende huid.

Permanente Make up & Dermatografie

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2