cosmetische-ingreep-fillers

Overweeg jij fillers, Botox of zelfs een facelift, kom dan eens bespreken welke andere mogelijkheden er zijn. Met de NOÛS Huidanalyse én de aansluitende specialistische behandeling kan ik jou direct een advies en behandelplan geven voor een gezonde huid met duurzame huidverjonging zonder daarbij in te moeten leveren op huidkwaliteit.

Het verouderings proces

De basis voor een mooie, jonge huid zijn de onderliggende cellen, bij het ouder worden vernieuwen de cellen trager en maken minder collageen, elastine en hyaluron aan waardoor de huid er ouder en slapper uit gaat zien. Doorbloeding wordt minder en geeft een vale doffe huid. Door het natuurlijke verlies van collageen wordt ook het bindweefsel slapper en vormt niet meer één gelijkmatige laag. De opperhuid zit vast aan het bindweefsel en zal samen met het bindweefsel inzakken waardoor rimpels en plooien ontstaan.

Anders dan in het lichaam, waar de spieren zich aan de botten hechten, hechten de spieren van het gezicht in de huid. Wanneer ook deze spieren slapper worden zullen de contouren vervagen en gaat de hele oogzone hangen, het jukbeen is niet meer duidelijk te onderscheiden, de neus-lippen-plooi en de mond-kin-plooi worden dieper, de kaaklijn vervaagt en de onderkin verschijnt.

Injectables

Injectables, Botox en fillers, zijn niet eerder zo populair geweest, de leeftijd waarop mensen hiervoor kiezen wordt steeds lager. Botox verslapt de spieren waarbij het voorkomt dat er geen rimpeltje aan de lucht is, zonder de beweeglijke mimische spieren lijkt het of je een jeugdige huid hebt. Vooral het voorhoofd is een zone waar veel Botox wordt gebruikt. De neuslippenplooi, wangen en lippen zijn favoriet voor fillers, waarbij de huid onderhuids wordt opgevuld. Toch kan deze vorm van ‘huidverjonging’ niet veel met de verouderde huidcellen doen, het is niets meer dan het tijdelijk maskeren van het verouderings proces, welke onderhuids gewoon door gaat.

Natuurlijke facelift

De tegenhanger van injectables -Botox en fillers- en de verschillende operatieve ingrepen is Slow Aging van NOÛS, hiermee behoudt je je natuurlijke schoonheid met een gladde huid en strakke contouren, bovendien houdt je de huidcellen gezond en daarmee dus een gezonde, jeugdige uitstraling voor lange termijn.

Het natuurlijke verouderingsproces begint normaal gesproken rond de leeftijd van 25, dè ideale leeftijd om met een dagelijkse verzorging te beginnen. Naast jouw dagelijkse verzorging zijn NOÛS behandelingen het beste alternatief om het natuurlijke verouderingsproces met tientallen jaren uit te stellen. Ook wanneer je ouder bent geeft NOÛS de oplossing om rimpels en verslapping om te keren.

 

 

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2