stretch-mark2s

RégimA heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van producten die de huid efficiënt en veilig herstellen bij beschadiging.

Bij beschadiging aan de huid (huidziekte, ongeval of operatie) reageert het  lichaam door zo snel mogelijk de opening af te sluiten door middel van korstvorming. Onder de gevormde korst zijn allerlei processen aan de gang om de huid te dichten(zoals collageen aanmaak), uiteindelijk laat de korst los en is de huid dicht, de nieuw gevormde huid is dan nog niet sterk genoeg,  het genezingsproces zal in de komende tijd (rijpingsproces varieert van 6 maanden tot 2 jaar) nog verder gaan tot er uiteindelijk een sterker ‘nieuw’ stukje huid (=litteken) is gevormd. Hoe het litteken er uiteindelijk uit komt te zien is sterk afhankelijk van het verloop van genezingsproces, leeftijd en de huid.

Normale littekens zijn zacht, liggen gelijk met de omliggende huid en hebben een lichtere kleur dan de huid maar zullen mooi bijkleuren in de loop van jaren.
Atrofische littekens liggen dieper dan de omringende huid, zoals goed te zien is bij acne littekens.
Hypertrofische littekens liggen hoger op de huid en voelen vaak wat harder aan.
Keloïd littekens zijn hard, sterk verkleurd en zijn groter dan de originele wond, dit ontstaat door een woekering van bindweefsel tijdens genezingsproces.

RégimA Scar Repair helpt bij het genezingsproces, de actieve ingrediënten versnellen op maximale kracht het genezingsproces en zorgen voor een snellere littekenrijping met een uitgebalanceerde collageensynthese. Hierdoor wordt lelijk littekenvorming voorkomen met het allerbeste, meest esthetische eindresultaat. Het werkt ook op nog niet gerijpte oudere hypertrofische en keloïde littekens (lelijke, verhoogde littekens), bevordert hun rijping, helpt plat te worden, vermindert roodheid, jeuk, pijn en verbetert de functie. Oude gerijpte littekens kunnen niet meer verbeterd worden.

RégimA Scar Repair kan ook gebruikt worden bij micropore tape waarbij de Scar Repair over de tape wordt aangebracht.

Brandwonden die geen risico meer op infectie lopen mogen behandeld worden met RégimA Scar Repair om de genezing te versnellen en verharding en pigmentatie te voorkomen.
Aanvullend kan RégimA Laser Azu Repair gebruikt worden om roodheid en zwelling te verminderen, met pijnstillende werking waardoor zeer geïrriteerde, ontstoken of verbrande huiden worden verlicht.

Striae ontstaat wanneer de huid te snel groeit in zeer korte tijd zoals bijvoorbeeld bij zwangerschap, het zijn eigenlijk scheuren in het bindweefsel oftewel littekens. RégimA Scar Repair werkt heel goed op het herstel wanneer het zo snel mogelijk wordt ingezet en kan ook verdere beschadiging voorkomen. Hoe jonger en elastischer de huid hoe sneller het resultaat, de minder elastische huid heeft wat meer tijd nodig om te herstellen.

Genoemde producten zijn overigens echte wonder producten, zo is RégimA Laser Azu Repair een echte S.O.S. zalf, die voor zeer uiteenlopende huidbeschadigingen en problemen gebruikt kan worden, zoals bv rosacea, eczeem, zon verbrande huid, babybilletjes en veel meer. Régima Scar Repair wordt vaak gebruikt bij acne en littekens maar is ook een perfect serum voor de fijne lijntjes in hals en op decolleté, maar ook ideaal voor handen waar juist de veroudering sneller te zien is. Toepassing is zo uiteenlopend dat je het best contact kan opnemen voor meer informatie over deze echt genius producten.

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2