img_4518-2

Micro-meso therapie met INNO-TDS van INNOAESTHETICS is een gouden combinatie en legt een stevig fundament aan voor het succes van elke andere behandeling!

Deze gouden combinatie restructureert de huid en ondersteunt niet alleen de huidcellen maar ook diverse gezichts-behandelingen. Huidcellen leven en hebben zuurstof en voedingsstoffen nodig, wanneer cellen door diverse omstandigheden minder goed kunnen functioneren is dat aan de huid te zien. Een boost aan bouwstenen kan daar snel verandering in brengen.

Met INNO-TDS (Transdermal Delivery System) is het mogelijk om actieve lichaamseigen werkstoffen snel en zeer doelgericht in de huid af te geven en zo de cellen nieuw leven in te blazen. Met een micronaald, die veilig en altijd op dezelfde diepte in de huid komt, wordt een pure formule ingebracht met 500 Dalton (molecuulgrootte) en kan daarom makkelijk verder zijn weg vinden naar de cellenlaag waar het de cellen zal verbeteren en ondersteunen.

Stralen van vitaliteit

Iedere formule van INNOAESTHETICS biedt unieke mogelijkheden. De huid wordt geactiveerd om te werken aan celvernieuwing, aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur, stevigheid, hydratatie en volume. Het is een huidverbeterende behandeling en door de microtechniek ziet de huid er direct jeugdiger uit met een duurzaam resultaat. De verschillende INNO-TDS-formules bevatten allemaal hyaluronzuur in combinatie met een complex van doelgerichte ingrediënten, elk met een andere werking en geschikt voor ieder huidtype. Afhankelijk van de behoefte van de huid wordt een specifieke formule gekozen, de ingebrachte formules geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat en bereiden de huid voor op de effecten van aanvullende behandelingen. Op een vruchtbare bodem gedijen tenslotte de mooiste planten!

INNO-TDS formules zijn CE gecertificeerd, volledig puur en steriel en bevatten geen conserveringsmiddelen.

Micro-meso therapie is ondanks het gebruik van kleine naaldjes geheel pijnloos, geeft geen bijwerkingen en heeft geen herstel periode nodig. De toepassing is voor het gehele gezicht, inclusief de ogen, hals en decolleté. De behandeling bestaat uit een reiniging en peeling met RégimA, absolute aanrader is de combinatie met NOÛS behandelingen (Natural Face Lifting – Collagen Booster – Tone Booster) en TriPollar (Radio Frequentie). Direct na één behandeling is er een zichtbaar effect.

Voordelen

  • Zeer krachtige anti oxidant
  • Stimuleert de fibroblasten
  • Verbetert de celstofwisseling
  • Perfecte vochtbalans
  • Verhoogt spiertonus
  • Voorkomt glycatie (verlies van collageen)
  • Maakt collageen aanmaak makkelijker
  • Beschermt celmembraam
  • Versterkt de collageenvezels
regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2