Natural Face Lifting

Natural Face Lifting – Collagen Booster – Tone Booster – Sculpting – Advanced Skin Improvement – Meridian

Alle massage technieken zijn ontwikkelt door Inge Deceuninck. Met haar achtergrond als fysiotherapeute en sportinstructrice heeft zij veel kennis van botten, spieren en bindweefsel in het lichaam en dit heeft haar een vernieuwde kijk op de huidspieren en het bindweefsel van gezicht, hals en decolleté gegeven en daarmee ook inzicht hoe het verouderingsproces kan worden omgekeerd. Samensmelting van kennis en inzichten heeft geresulteerd in een unieke massagetechniek die de huid verandert en duurzame verjonging geeft.

Huidveroudering

De huid is een opeenstapeling van cellen die zich voortdurend vernieuwen, een proces wat met het ouder worden steeds langzamer gaat. De huid wordt minder doorbloed, gaat er wat valer uitzien, wordt dunner en door verminderde aanmaak van collageen, elastine en hyaluron verliest de huid zijn stevigheid. Bovendien verliezen wij vanaf de leeftijd van ongeveer 25 jaar jaarlijks geleidelijk aan steeds meer collageen (glycatie) waardoor de eerste rimpels ontstaan. De spieren die in de huid vastzitten verslappen en daarmee verslapt ook de huid en dat is te zien aan de contouren. –zie ook de afbeelding boven– Tekorten aan mineralen en vitamines, roken, gebrek aan verzorging en langdurige blootstelling aan zonlicht versnellen dit verouderingsproces.

Slow Aging

Natural Face Lifting draait dit proces om en geeft slow aging door huidverbeterende én -verjongende technieken. De huid wordt goed doorbloed en cellen krijgen hernieuwde energie. Door training van het bindweefsel en de spieren worden deze steviger en sterker, waardoor de huid en de contouren weer voller en strakker worden. Tijdens de gespecialiseerde huidanalyse kan ik precies zien waar en hoe de huid (verder) zal verouderen, de behandeling die hierop volgt geeft mij een goed beeld van de huid. Hoe reageert de huid? Houdt de huid snel vocht vast? Herstelt zij snel? Of reageert de huid wat langzamer en is een rustige opbouw wenselijk? Welke technieken zijn de beste keuze?  Nu kan ik bepalen welk behandelplan met welke Natural Face Lifting technieken de beste keuze is.

Natural Face Lifting

In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren – wenkbrauw, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. Bovendien krijgt de huid direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zoals hierboven omschreven zelfs nog langer uitgesteld worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen.

Collagen Booster

Deze techniek richt zich enkel en alleen op de fibroblasten wat voor directe aanmaak van collageen, elastine en hyaluron zorgt. Het gezicht, de hals en decolleté krijgen een zéér intensieve bindweefselmassage wat de huid een ware opleving geeft en zo een jongere uitstraling krijgt door zowel volume als een mooie, stralende huidtint.

Tone Booster

Omdat bindweefsel niet werkt op de spieren en niets aan verslapping kan doen is de Tone Booster de ideale aanvulling op de Natural Face Lifting massages om juist aan de contouren te werken en een echte facelift te geven. Tone Booster werkt alleen op de spieren en heeft veel weg van een echte workout. Verstevigde spieren zorgen voor mooie contouren.

Advanced Skin Improvement

Deze techniek is een aanvulling op de bovenstaande massages en geeft mij de mogelijkheid om zelfs de hardnekkige rimpels te verminderen, denk aan de rimpels aan de neus, de verslapte huid direct voor het oor, de rimpels rondom de mond, de diepe frons rimpels en de hardnekkige rimpels onder de wenkbrauw en op het voorhoofd. Advanced Skin Improvement is echt het finetunen van het gezicht na overige Natural Face Lifting massages waarbij de weefsels al flink getraind zijn. Tijdens deze massage zal ik jou vragen om specifieke bewegingen te maken met het gezicht.

Gepersonaliseerde massage

Natural Face Lifting maakt het mogelijk om per zone te werken zodat het uiteindelijke resultaat naar wens is, het combineren van de verschillende massage technieken geeft een volledig gepersonaliseerde behandeling en facelift. Natural Face Lifting begint altijd met een kuur van minimaal 5 tot maximaal 15 behandelingen, hoeveel behandelingen nodig zijn in deze kuur is afhankelijk van de huidconditie en op welke manier jij zelf de behandelingen ondersteunt. Ondersteuning van Skin for Skin en Sculpting geeft het mooiste en beste resultaat. Resultaten zijn duurzaam wanneer jij zelf jouw huid goed onderhoudt. Heb je geen tijd om in de beginfase van dit huidverbeterende proces regelmatig naar de salon te komen dan is Sculpting zeker aan te bevelen, na enige tijd kunnen wij dan samen kijken waar ik nog finetuning kan toepassen.

DIY – Sculpting self-treatment workshop

Natural Face Lifting massages, inmiddels de meest geboekte behandeling met een succesrate van 100%, heeft een fantastische self-treatment techniek. Het is een techniek die op zichzelf staat, de Natural Face Lifting salon behandelingen zijn hiervoor niet noodzakelijk. Met eenvoudige en zeer doeltreffende massagegrepen kan jij nu zelf aan huidverbetering en huidverjonging werken. Tijdens de workshops leer ik jou de verschillende grepen voor de verschillende zones van gezicht, hals en decolleté die jij heel eenvoudig op ieder gewenst moment kan toepassen, in enkele minuten per dag geven deze grepen een sensationeel effect. Sculpting geeft de overige massages het succes van herhalen. Wanneer je in de salon de intensieve massages krijgt en daarnaast thuis ook aan de slag gaat zullen de resultaten verbluffend zijn.

Een Sculpting workshop kan één op één in de salon gegeven worden maar ook heel goed in je eigen vertrouwde omgeving met vriendinnen. Informeer naar de mogelijkheden voor de Sculpting workshop op locatie.

Voor wie is deze behandeling?

De intensieve massage maakt huid verklevingen los, geeft een betere doorbloeding van de huid en daarmee een verhoogde zuurstof en voedingstoffen toevoer naar de cellen, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en heeft ontspant het spierweefsel. De huid wordt op een natuurlijke manier gelift, gezicht is ontspannen en de contouren verstevigen weer. Het resultaat is een gezicht met open blik, egale huidtint en een jongere uitstraling. Omdat de verschillende massagetechnieken gecombineerd worden en het vermogen hebben de huid in zijn geheel te verbeteren is deze behandeling voor iedere huid geschikt. Met uitzondering van actieve ontstekingen en kanker.

 

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2