NOÛS Natural Face Lifting – Collagen Booster – Tone Booster – DIY Sculpting

NOÛS massage technieken zijn ontwikkelt door Inge Deceuninck, met haar achtergrond als fysiotherapeute kent zij het lichaam en daarmee de werking van botten, spieren en bindweefsel als geen ander. Naast fysiotherapeute is Inge Deceuninck ook sportinstructrice geweest en heeft al deze kennis toegespitst op gezicht, hals en decolleté. Want ook daar bevinden zich botten, spieren en bindweefsel en deze werken exact hetzelfde als in het lichaam. Deze samensmelting van kennis heeft geresulteerd in een unieke massagetechniek die de huid verandert en direct een jeugdiger uitstraling geeft en juist ook op langere termijn zal de huid met al haar weefsel jonger worden.

Aging

Bij het ouder worden neemt collageen, onderhuids vet en spiermassa af en zelfs onze botten krimpen, daarnaast wordt de celstofwisseling aanzienlijk trager. Met gezonde voeding en supplementen, weinig/geen suikers, niet roken en matig zonnen hebben wij tot op zekere hoogte invloed op het collageen en de celstofwisseling.

Botafname (bij vrouwen vanaf 30 jaar en bij mannen vanaf 45 jaar) zorgt voor ingevallen wangen, een verslapte kaaklijn, de fronsrimpel wordt meer zichtbaar, oogleden gaan hangen en de wenkbrauwen zakken met de oogleden mee. Onze huid lijkt een maatje te groot te zijn.

De eerste kenmerken van ouder worden zijn de fijne lijntjes en rimpels, dit is het gevolg van een verminderde aanmaak van hyaluron. Allemaal kenmerken die ons ouder doen lijken dan wij werkelijk zijn en zelfs met de beste cosmeceuticals kan je dat op de lange termijn niet tegen houden.

Pre-Aging en Anti-Aging

Als NOÛS therapeute maak ik het verschil in jouw huidleeftijd, of je nu jonger bent en rimpels wilt voorkomen of juist ouder bent en rimpels wilt verminderen en de contouren verstevigen, met deze technieken zijn er geen grenzen meer. Al na de eerste behandeling zie je het resultaat, de kuur van 5 behandelingen in slechts 3 weken geeft jouw gezicht, hals én decolleté een complete make-over. Soms heeft een huid meer nodig dan 5 behandelingen, alles is afhankelijk van de kwaliteit van de huid en de persoonlijke wensen. Met NOÛS massage technieken is heel veel mogelijk en kan je nu ook zelf heel goed de huid verbeteren door eenvoudige massage grepen die je tijdens een workshop leert.

Natural Face Lifting

In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren – wenkbrauw, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. Bovendien krijgt de huid direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zoals hierboven omschreven zelfs nog langer uitgesteld worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen, wat RégimA de perfecte partner in jouw beauty regime maakt. Wil je meer uit de behandeling halen dan adviseer ik je graag in supplementen die de ideale ondersteuning geven en zelfs de Sculpting, de self treatment voor thuis waarmee je de behaalde resultaten aanhoudt en zelfs versterkt.

Collagen Booster

Deze techniek richt zich enkel en alleen op de fibroblasten wat voor directe aanmaak van collageen, elastine en hyaluron zorgt. Het gezicht, de hals en decolleté krijgen een zéér intensieve bindweefselmassage wat de huid een ware opleving geeft en zo een jongere uitstraling krijgt door zowel volume als een mooie, stralende huidtint.

Tone Booster

Omdat bindweefsel niet werkt op de spieren en niets aan verslapping kan doen is de Tone Booster de ideale aanvulling op de NOÛS massages om juist aan de contouren te werken en een echte facelift te geven. Tone Booster werkt alleen op de spieren en heeft veel weg van een echte workout. Verstevigde spieren zorgen met name voor strakkere contouren, de oogleden en wangen hangen niet meer, neus-lippen-plooi wordt minder diep, de onderkin wordt minder en de hals krijgt weer een glad aanzien.

Gepersonaliseerde massage

Met de verschillende massage technieken is het mogelijk om iedere behandeling volledig te personaliseren en aan te passen aan jouw wensen en de huidbehoefte. Waar de één graag van zijn/haar onderkin en de rimpels in de wangen af wil, wil de ander juist de jukbeenderen gelift en een gladdere decolleté hebben. NOÛS maakt het mogelijk om per zone te werken zodat het uiteindelijke resultaat naar wens is.

DIY – Sculpting self-treatment workshop

NOÛS massages, inmiddels de meest geboekte behandeling met een succesrate van 100%, heeft een fantastische self-treatment techniek. Met eenvoudige en zeer doeltreffende massagegrepen kan jij nu zelf aan huidverbetering en huidverjonging werken. Tijdens de workshops leer ik jou de verschillende grepen voor de 12 zones van gezicht, hals en decolleté die jij heel eenvoudig op ieder gewenst moment kan toepassen. Thuis of onderweg, in enkele minuten per dag geven deze grepen een sensationeel effect.

Een Sculpting workshop kan één op één in de salon gegeven worden maar ook heel goed in je eigen vertrouwde omgeving met vriendinnen. Informeer naar de mogelijkheden voor de Sculpting workshop op locatie.

Indicaties voor deze behandeling

 • huid verslapping
 • verouderde huid
 • slecht doorbloede huid
 • rosacea & couperose -vaatwanden worden steviger, huidvolume wordt voller
 • acne
 • rimpelvorming
 • verslapte gelaatscontouren
 • preventief tegen veroudering van het weefsel
 • littekenweefsel
 • donkere kringen
 • rokershuid
 • botox en injectables; geen behandeling tot 1 week na inbreng

Contra-indicaties

 • ontstekingen in het gezicht
 • ontstekingen van spierweefsel of pezen
 • actieve acne & rosacea
 • permanente fillers; de locatie van permanente fillers wordt vermeden
 • onderhuidse draadjes
 • bloedverdunners; alleen na overleg
 • eerste 6 maanden na ingreep van plastische chirurgie
 • migraine; alleen na overleg
 • kanker;
  – kanker op afstand van het gezicht tot 5 jaar na genezing
  – lymfeklierkanker
  – tijdens chemo behandeling of bestraling
  – huidkanker in gezicht, hals, decolleté
regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2