banner-2

Permanente Make up – PMU

Permanente make up oftewel PMU, is het tekenen van make up door middel van pigmenten aanbrengen in de huid met ultra kleine naaldjes. Zowel kennis van de huid als goed kunnen tekenen is hierbij een vereiste en wordt daarom door een specialist(e) met opleiding gedaan, ook heeft de specialist(e) een GGD goedkeuring nodig.

Wanneer kies je voor PMU?

PMU is bij uitstek geschikt voor iedereen die niet meer dagelijks de make up wil aanbrengen, wanneer je geen vaste hand meer hebt of wanneer je gewoon zeker wilt zijn dat je make up altijd goed zit. Daarnaast is het een mooi alternatief wanneer de wenkbrauwen dunner zijn dan gewenst, uitvallen door ziekte of ouderdom. De ogen kunnen ook weer mooi geaccentueerd worden wanneer de wimpers door ziekte zijn uitgevallen.

PMU specialiste

Bij Elita Cosmetic Skincare verzorgt PMU specialiste Kim Esther de PMU & Dermatografie behandelingen. Tijdens een intake worden de wensen en mogelijkheden besproken en aansluitend volgt de behandeling, eerst wordt de make up getekend zodat jij kan zien hoe en met welke kleur het vervolgens gepigmenteerd zal worden. Omdat de pigmenten in laagjes worden aangebracht zal deze behandeling nog 2 keer herhaald worden met een tussenliggende periode van 4 – 6 weken waarin de huid goed kan genezen.

Irma Hülscher over Kim Esther; “Zij is een parel”  -groter compliment over je specialisme kan je niet krijgen-

Nazorg

Na de behandeling is het heel normaal om lichte zwelling en roodheid te hebben, dit verdwijnt weer snel. Drie dagen na de behandeling mag de gepigmenteerde huid niet nat worden en houdt je het goed vet. Zon en make up gebruik wordt in deze genezende periode sterk afgeraden, na drie dagen mag je weer gewoon alles doen. Het ingebrachte pigment zal gedurende deze drie dagen zo’n 40% afnemen, daarom bestaat een volledige behandeling ook uit drie, zodat de opstapeling van pigmenten een mooi kleur resultaat zal geven.

Dermatografie – Micro haar pigmentatie

Naast PMU is Kim Esther ook gespecialiseerd in Dermatografie – medische permanente make up- en micro haarpigmentatie. Dermatografie maakt het mogelijk om onder andere hypo-pigmentatie, wijnvlekken, brandwonden en schisis – hazenlip – te camoufleren. Door toepassing van pigmenten en/of Fractional Needling worden littekens – denk bv aan automutilatie – verminderd. Enerzijds is het camoufleren en verminderen en anderzijds is het verfraaien en creëren zoals bijvoorbeeld een tepelhof.

Micro haar pigmentatie geeft een optisch vollere haarbos, fantastische techniek wanneer het haar dunner wordt en daarmee de hoofdhuid meer zichtbaar is. Ook littekens op de hoofdhuid kunnen nu perfect gecamoufleerd worden.
Na een intake wordt het behandelplan opgesteld, het is niet mogelijk om van te voren aan te geven hoeveel behandelingen er exact nodig zullen zijn, daarom betaal je een Dermatografie- en micro haar pigmentatie behandeling, anders dan PMU, per behandeling en niet per zone.

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact op met Elita Cosmetic Skincare.

Zowel Kim Esther als de salon zijn erkend door de GGD. Daarmee voldoen we aan alle eisen die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan permanente-make-up specialisten stelt.

Tarieven PMU 2020 Afspraak maken

klik op de afbeeldingen voor vergroting

kopie-asap-logo
innoaesthetics-logo-wit
geneo-logo-50
natural-face-lifting-2
bioptron-logo-wit
phitex-logo-png-slagschaduw