radio-frequentie-2

TriPollar van OxyGeneo+ radio frequentie behandeling geeft direct zichtbaar huidverbeterende en voelbare resultaten vanaf de eerste behandeling is daarmee de ultieme behandeling voor het verstrakken en liften van de huid zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. Het is de perfecte behandeling voor de beginnende verslapte kaaklijn, fijne lijntjes en rimpels  en wordt vaak in combinatie gegeven met de OxyGeneo maar is ook heel goed te combineren met andere behandelingen. TriPollar kan juist ook als deelbehandeling worden ingezet voor bijvoorbeeld de rimpels rondom de ogen.

Bij het ouder worden verliest de huid haar stevigheid en je merkt dat zij slapper wordt. Tijdens een behandeling met de TriPollar van OxyGeneo+ worden de fibroblasten in de huid aangenaam verwarmt en krimpen de collageen vezels, dit geeft meteen het directe effect van verstrakking en liften van de huid. Het verwarmen van de fibroblasten stimuleert ze tot aanmaak van nieuw collageen wat op de lange termijn een stevige huid geeft met een strakke kaaklijn. Het nieuwe, natuurlijk aangemaakte collageen heeft wel enige tijd nodig om sterk te worden, reken op zo’n 8 tot 10 maanden. Daarom is het belangrijk om een TriPollar van OxyGeneo+ behandeling in kuur te volgen en vervolgens iedere 4 tot 6 weken te herhalen met één enkele behandeling.

Fibroblasten zijn niet alleen verantwoordelijk voor aanmaak van collageen, zij produceren ook hyaluronzuur, de ideale vochtbinder en van groot belang voor een gezonde huidbarrière. Een gezonde huidbarrière voelt zachter, gladder en voller aan en geeft een jongere uitstraling. Niet voor niets het meest verkochte ingrediënt in cosmetica. Natuurlijk kan je ook kiezen voor één behandeling, dit geeft een heus Assepoester effect, ideaal voor bijvoorbeeld een feest waarop jij wilt stralen.

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2