schermafbeelding-2019-10-26-om-21-25-33

Tijdens een zeer aangename behandeling met Tripollar wordt de huid in korte tijd verstevigt, de rimpels verzachten en de kaaklijn wordt weer zichtbaar. Het is een unieke behandeling met direct resultaat zonder enige hersteltijd. Tijdens de behandeling wordt het collageen in de huid verwarmt waardoor het onmiddellijk verstevigt, deze warmte stimuleert ook de aanmaak van collageen. Nieuw collageen heeft enige maanden nodig om het uiteindelijke volume te krijgen, anders gezegd het resultaat blijft aanhouden en  verhoogt tot ongeveer 6 maanden na de kuur.

Kuurbehandeling

Om de huid duurzaam te verjongen wordt de Tripollar in kuur ingezet, dit kan naar behoefte worden uitgebreid met Micro-Meso en Lichttherapie. Een kuur bestaat uit 6x in 6 weken. Wanneer gewenste resultaat eenmaal is bereikt wordt de kwaliteit van de huid verder onderhouden door bepaalde behandelingen iedere 4 tot 6 te herhalen.

Deelbehandeling

TriPollar zet ik ook vaak in als deelbehandeling tijdens een andere behandeling, het is zeer effectief om snel de huid glad te maken van bijvoorbeeld ooghuid, hals of decolleté.

Combinatie met zuurstoftherapie

De TriPollar is het zusje van Oxygeneo, deze combinatie wordt ook wel de superfacial genoemd, het is de ultieme huidverjonging. Lees hier meer over de OxyGeneo.

Voordelen

  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • Vermindert direct rimpels en lijntjes
  • Verbetering van de gelaatscontouren
  • Verstrakking en versteviging van de verslapte huid
  • Langdurig verhogend resultaat na een kuur

Wil jij snel, langdurig verhoogde resultaten in combinatie met ontspanning? Maak dan snel een afspraak

kopie-asap-logo
innoaesthetics-logo-wit
geneo-logo-50
natural-face-lifting-2
bioptron-logo-wit
phitex-logo-png-slagschaduw