homepage-regima

Iedere gezichtsbehandeling wordt in de salon specifiek voor jouw huid samengesteld en bestaat uit een reiniging met Derma Zest, een milde, zachte reiniging met natuurlijke actieve ingrediënten, zeer geschikt voor alle huidtypen met name de eczeem -, psoriasis – en gevoelige huid.

Aansluitend een peeling, afhankelijk van de huid wordt gekozen voor een Rapid Rejuvo of Acne Attack, deze professionele peelings zijn zeer effectief en kunnen dankzij de gekozen ingrediënten het hele jaar door toegepast worden. De huid voelt zijdezacht aan, wordt intens gehydrateerd, microcirculatie komt weer op gang, pigmentvlekken worden lichter, werkt anti bacterieel, en vertraagd zeer snel de overactieve talgklieren. Dit zijn nog maar enkele van de vele eigenschappen van de twee peelings.

Naar wens kunnen er nu de kleine behandelingen gedaan worden zoals wenkbrauwen bijwerken, bovenlip waxen en/of onzuiverheden verwijderen, afsluitend met NOÛS Natural Face Lifting massage technieken -oa bindweefsel massage-. De massage zorgt voor een snellere opname van de werkstoffen en geeft een totale lift van het gezicht, hals en decolleté en is mede hierdoor een echte aanrader om de behandeling af te sluiten.

Afhankelijk van de gekozen behandeling en de huid, krijg je nu één van de professionele maskers. Marine Replenishing Petide Masker voor de vochtarme huid. O2 Radiant Luminosity Masker voor zuurstof en een ‘instant glowing skin’. Urban Stress Protect masker voor de couperose, rosacea en gevoelige huid. Neck + Breast Refining Complex Masker voor het verstevigen van de hals en decolleté, de delicate huid wordt vaak vergeten met als gevolg dat daar juist rimpels en pigmentvlekken te zien zijn, Régima herstelt en voorkomt deze vaak te snelle veroudering.

De behandeling wordt altijd afgesloten met een oogcrème, Eye Opener en/of New Expression 365 afhankelijk van de conditie van de ooghuid, en de bekende serum-layering* techniek van RégimA en een dagcrème met SPF 25 of nachtcrème. En natuurlijk naar wens een make up touch up.

De hals en decolleté behandeling legt de focus op de tere huid, waarbij de Scar Repair wordt ingezet op de diepere rimpels afsluitend met de Neck + Breast Refining Complex Masker en massage.

RégimA heeft naast de reguliere peelingen ook de professionele fruitzuurpeeling. De Power Peel is dé ultieme huidverjongende en huidverbeterende behandeling. De 6 verschillende fruitzuren hebben een duidelijk zichtbaar verhelderend en egaliserend
effect op de huidtint. Daarnaast stimuleren de fruitzuur behandelingen de celvernieuwing en de aanmaak van collageen waardoor bestaande fijne lijntjes en rimpels geleidelijk verminderen. Meer over de Power Peel behandeling.

*De layering techniek, oftewel laagjes techniek van RégimA, maakt het mogelijk een huidprobleem of huidconditie positief om te keren. Ieder serum heeft een hoge concentratie actieve werkstoffen specifiek voor één doel, dit zorgt ervoor dat de huid optimaal zal herstellen precies daar waar het nodig is.

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2