homepage-regima

Producten van RégimA verbeteren jouw huidkwaliteit, of het nu gaat om een droge, vette, verouderde of probleemhuid, de natuurlijke ingrediënten zijn zeer nauwkeurig samengesteld met maar één doel; jouw huid te verbeteren. Die verbetering vind al plaats na de eerste behandeling en dat merk je direct. Voor de verschillende behandelingen maak ik gebruik van de reiniging, een peeling, een masker, de serums en dag- of avondverzorging.

RégimA Complete bestaat uit een reiniging, peeling, masker, serums, bindweefselmassage en eindverzorging. De bindweefselmassage is niet alleen goed voor de doorbloeding maar zorgt er ook voor dat de werkstoffen optimaal worden opgenomen door de huid. Hier haal je dus alles uit de behandeling.

RégimA Boost is een zeer korte behandeling en bestaat uit een reiniging, peeling, serums, en eindverzorging, deze behandeling is meer bedoeld voor iedereen die de RégimA thuisproducten gebruikt, deze doen het meeste werk en de professionele peeling geeft de huid een oppepper en boost de celvernieuwing. Wil je meer aan huidverjonging werken dan is een combinatie met NOÛS de beste keuze.

RégimA Power Peel geeft bovenstaande behandelingen de finishing touch bij behandelingen voor huidverjonging of pigmentatie verstoring. Er zullen dus altijd eerst behandelingen zijn met de andere peeling, daarnaast is het gebruik van de thuisproducten een must zowel om de huid voor te bereiden als om de na verzorging die belangrijk is na de Power Peel. Meer over de Power Peel behandeling.

Iedere gezichtsbehandeling begint natuurlijk met een reiniging, RégimA heeft één reiniging, Derma Zest, een milde, zachte reiniging met natuurlijke actieve ingrediënten, die de huid diep reinigen, dat voel je direct. Het laat de huid zacht en schoon achter en is zeer geschikt voor alle huidtypen met name de eczeem -, psoriasis – en gevoelige huid.

Aansluitend een peeling, afhankelijk van de huid wordt gekozen voor een Rapid Rejuvo, Acne Attack of Power Peel – fruitzuur -, deze professionele peelings zijn zeer effectief en kunnen dankzij de gekozen ingrediënten het hele jaar door toegepast worden. De huid voelt zijdezacht aan, wordt intens gehydrateerd, microcirculatie komt weer op gang, pigmentvlekken worden lichter, werkt anti bacterieel, heeft een positieve invloed op de overactieve talgklieren en fijne lijntjes. Dit zijn nog maar enkele van de vele eigenschappen van de drie peelings.

Naar wens kunnen er nu de kleine behandelingen gedaan worden zoals wenkbrauwen bijwerken, bovenlip waxen en/of onzuiverheden verwijderen. Heb je gekozen voor RégimA Complete dan krijg je nu één van de professionele maskers. Marine Replenishing Petide Masker voor de vochtarme huid. O2 Radiant Luminosity Masker voor zuurstof en een ‘instant glowing skin’. Urban Stress Protect masker voor de couperose, rosacea en gevoelige huid. Neck + Breast Refining Complex Masker voor het verstevigen van de hals en decolleté, de delicate huid wordt vaak vergeten met als gevolg dat daar juist rimpels en pigmentvlekken te zien zijn. Régima herstelt en voorkomt deze vaak te snelle veroudering.

In combinatie met de oog- en huidserums worden de behandelingen RégimA Complete en RégimA Power Peel nu afgesloten met NOÛS Facial -bindweefsel massage-. De massage zorgt voor een snellere opname van de werkstoffen en geeft een totale lift van het gezicht, hals en decolleté en is mede hierdoor een echte aanrader om de behandeling af te sluiten.

Iedere behandeling wordt altijd afgesloten met een oogserum, Eye Opener en/of New Expression 365 afhankelijk van de conditie van de ooghuid, en de bekende serum-layering* techniek van RégimA en een dagcrème met SPF 25 of nachtcrème. En natuurlijk naar wens een make up touch up.

De hals en decolleté behandeling legt de focus op de tere huid, waarbij de Scar Repair wordt ingezet op de diepere rimpels afsluitend met de Neck + Breast Refining Complex en NOÛS massage.

 

*De layering techniek, oftewel laagjes techniek van RégimA, maakt het mogelijk een huidprobleem of huidconditie positief om te keren. Een serum met meervoudige werking zal zijn doel voorbij schieten omdat de werkzame stoffen te laag zijn. Daarom heeft RégimA gekozen om ieder serum een eigen werking te geven met een zeer hoge concentratie actieve werkstoffen specifiek voor één doel, dit zorgt ervoor dat de huid optimaal zal herstellen.

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2