homepage-regima

De cosmeceutische producten van RégimA verbeteren jouw huidkwaliteit, de natuurlijke ingrediënten zijn zeer nauwkeurig samengesteld met maar één doel; jouw huid te verbeteren. Die verbetering merk je al na de eerste behandeling.

Iedere gezichtsbehandeling begint met een reiniging, RégimA heeft één reiniging, Derma Zest, een milde, zachte reiniging met natuurlijke actieve ingrediënten, die de huid diep reinigen, dat voel je direct. Het laat de huid zacht en schoon achter en is zeer geschikt voor alle huidtypen òòk de eczeem -, psoriasis – en gevoelige huid.

Aansluitend een peeling, afhankelijk van de huid(problemen) wordt gekozen voor een Rapid Rejuvo, Acne Attack of Power Peel – fruitzuur -, deze professionele peelings zijn zeer effectief en kunnen dankzij de gekozen ingrediënten het hele jaar door toegepast worden. De verschillende peels hebben een andere intensiteit en worden afhankelijk van de huidproblemen en -wensen afwisselend of opbouwend toegepast. Meer over de Power Peel behandeling.

Na de peeling wordt de behandeling verder gepersonaliseerd en afgesloten met de RégimA layering techniek, juist door de maximale dosering actieve werkstoffen heeft elk serum een eigen unieke werking. De serums worden in laagjes aangebracht om de huid optimaal gezond te krijgen en te houden.

 

regima-1
innoaesthetics-logo-wit
geneo-logo-50
natural-face-lifting-2
bioptron-logo-wit
phitex-logo-png-slagschaduw