Natural Face Lifting – Sculpting self-treatment workshop

Voor iedereen die het belangrijk vind er op een natuurlijke en veilige manier goed uit te blijven zien. Sculpting is een gepersonaliseerde self-treatment voor het gezicht, de hals en decolleté. Het is een slimme en efficiënte aanpak voor huidverbetering en huidverjonging waarmee je zelf, na een professionele begeleiding, zelf thuis aan de slag gaat. Huidverbetering en huidverjonging kan al beginnen bij de leeftijd van zo’n 25 jaar, omdat de veroudering dan al is ingezet is het juist verstandig nu te beginnen, zo behoudt je een mooie, jonge huid. Ben je al wat ouder dan is het zeker niet te laat om te beginnen, Sculpting stopt de tijd en draait deze jaren terug, binnen een maand zie je er al jaren jonger uit. Sculpting is eenvoudig aan te leren, geeft ongekende resultaten en is dagelijks in enkele minuten uit te voeren met vingers en handpalmen.

Tijdens de workshop leer ik jou de technieken om jouw huid te verbeteren en te verjongen. Thuis pas je deze dagelijks of om de dag in enkele minuten toe en het effect van deze handelingen is al na 2 weken goed te zien.

Een Sculpting self-treatment workshop kan één op één in de salon gegeven worden maar ook heel goed in je eigen vertrouwde omgeving met vriendinnen. Informeer naar de mogelijkheden voor de Sculpting workshop op locatie.

Voordelen

  • Jij krijgt een betere doorbloeding -tot in de microcirculatie-, diepe lijnen en rimpels vervagen en kunnen zelfs volledig verdwijnen. Bovendien neemt de huid nu de actieve werkstoffen van jouw producten beter op
  • De gezicht spieren worden getraind met als resultaat dat de oogleden worden gelift en de gelaatscontouren (voorhoofd en kaaklijn) verstevigen wat zorgt voor een liftend effect
  • De huid krijgt een mooie egale tint, wordt goed gehydrateerd en ziet er gezonder en stralender uit met meer volume
  • Het is makkelijk, snel en de ideale aanvulling op de Natural Face Lifting kuurbehandelingen in de salon

Serum met QR Code

Speciaal voor Sculpting is er het serum van NOÛS, dit serum met botanische extracten voor huidverbetering en huidverjonging is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van alle NOÛS behandelingen én geeft een perfecte en constante grip op de huid zodat je zeker weet dat je met het weefsel werkt en niet over de huid glijdt. Het serum heeft een QR Code die jou exclusief toegang geeft tot de 12 tutorial video’s met alle grepen zodat jij ook na de workshop alles nog eens rustig kunt bekijken. Voor een goed resultaat is een goede uitvoering belangrijk en blijf ik jou natuurlijk waar nodig begeleiden. Huidverjonging is niet eerder zo toegankelijk geweest.

Voor wie is Sculpting?

Voor iedereen! Al na 2 weken merk je het verschil en na een maand is de huid en het gezicht zienderogen verbetert en verjongt. Of je nu aan huidverbetering of huidverjonging wilt doen, veroudering wilt vertragen of wilt terugdraaien, de resultaten van Natural Face Lifting behandelingen wilt versterken en/of ondersteunen, zelfs wanneer je Botox of fillers gebruikt, Sculpting is sport voor het gezicht en geeft instant gezonde en mooie huid en is daarmee voor iedereen. Sculpting is ook dè oplossing wanneer je om praktische en/of financiële redenen niet regelmatig naar de salon kan komen.

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2