lycon_smoothskin_300_w_logo

Elita Cosmetic Skincare is de beauty salon in Diemen waar je moet zijn voor het professioneel ontharen van het hele lichaam en gezicht. Met het gebruik van de hoogwaardige producten van Lycon en de ervaring van jouw professionele schoonheidsspecialiste krijg jij gegarandeerd een fijne waxervaring met een fantastisch zacht en glad resultaat. Haren worden moeiteloos verwijderd met Lycon waxen, dankzij de unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld met aromatische oliën.

De zeer zachte waxsoorten worden gebruikt bij lage temperaturen en voorzien jouw huid van een voedende en verzorgende huidbehandeling met een glad en zijdezacht resultaat.

Met de hot wax van Lycon en de verzorgende olie als voorbehandeling is de Brazilian wax praktisch pijnloos, met een super gladde huid als resultaat. Alle overtollige en ongewenste lichaamsbeharing op onder andere: bovenlip, oksels en bovenbenen is in no time verdwenen.

Schoonheidsspecialiste Karmelita is een ware ‘waxionista.’ Door een goede voor- en nabehandeling met een hygiënische werkwijze is de kans op huidirritatie minimaal. Hergebruik van spatels om de wax aan te brengen, (‘double dipping’), is absoluut een no-go in de beauty salon. Hygiëne voorop. Altijd.

Neem gerust contact op voor vragen over het ontharen met wax en voor het maken van een afspraak.

Lycon Wax is marktleider op het gebied van harsen en heeft wereldwijd een uitstekende reputatie. Het is de crème de la crème op het gebied van wax en wordt gebruikt in wellnesscentra en schoonheidssalons.

Alle spa-producten voor prettige nazorg koop je in de schoonheidssalon.

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2