InnoAestethics innovator in schoonheid

4 Generaties dermatologie

InnoAesthetics is het resultaat van 4 generaties kennis in klinische en cosmetische dermatologie. Eind 19de eeuw heeft apotheker Don Antonio Fita Trias (PhD) het laboratorium opgericht, inmiddels een familie laboratorium dat verantwoordelijk is voor alle innovatieve ontwikkelingen. Het laboratorium produceert naast InnoAesthetics diverse andere wereldwijd gedistribueerde A-merken en is de kracht achter méér dan 10 bekende merken waarvoor het voortdurend aan onderzoek en ontwikkeling werkt.

Uniek transdermaal afgifte systeem

Achterkleinzoon Dr Fernando Bouffard heeft in 1998 InnoAesthetics opgericht, hij heeft zich toegelegd op het bestuderen van transdermale (= door de huid) afgiftesystemen en heeft unieke wetenschappelijke ontdekkingen in dit vakgebied gedaan die vandaag de dag een stempel hebben gedrukt op de nieuwe ontwikkelingen over de gehele wereld.

INNO-TDS formules zijn specifiek ontwikkelt voor transdermale (= door de huid) toediening De formulering (kleine moleculen – 500 Dalton) zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten door de bovenste lagen van de huid kunnen dringen om de diepere lagen van de huid te bereiken, zonder dat dit ten koste gaat van de delicate huidbalans.

Herstellen en vernieuwen van de huid

De actieve ingrediënten van de verschillende formules worden effectief in het doelgebied afgegeven waar ze de huidcellen ondersteunen, het weefsel ontgiften, celmetabolisme optimaliseren, de natuurlijke groeifactoren van de huid stimuleren, elastische vezels versterken en huidvolume verbeteren.

Indicatie

  • Intrinsieke veroudering = natuurlijk verouderings proces, de huid produceert minder collageen en elastine heeft minder veerkracht, dode huidcellen worden minder snel afgestoten en celvernieuwing verloopt trager
  • Extrinsieke veroudering = veroudering door diverse externe factoren, de huid veroudert sneller dan normaal door bijvoorbeeld blootstelling aan de zon, herhaaldelijke gezichtsuitdrukkingen, slaaphouding en roken

 

INNO-TDS formules bevatten geen conserveermiddelen, zijn volledig zuiver en steriel en hebben geen bijwerkingen

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2