IDUN Minerals full-color make up

IDUN, Beauty and the Apple

Idun is in de Noorse mythologie de godin van schoonheid en eeuwige jeugd. Zij had een mand vol gouden appels en gaf deze appels aan goden die ouder werden, zodat zij hun jeugd herkregen en zo het eeuwige leven hadden.

IDUN Minerals geeft ook appels voor een eeuwig leven
In samenwerking met Vi Agrofoestry (Vi-Skogen), doneert IDUN Minerals van elk wereldwijd verkocht product een percentage aan het planten van bomen. Deze bomen worden geplant in Oost Afrika, in gebieden waar hulp het hardst nodig is. Op deze manier wordt er voorzien in fruit, schone lucht én banen. Jij maakt dus een verschil met de aanschaf van een product van IDUN Minerals!

Zuivere make up uit Zweden
IDUN Minerals is een full-color make up lijn uit Zweden gebaseerd op pure mineralen. Dit nu al veelgeprezen merk gaat een stap verder dan andere merken, door een ultra-extreem zuiveringsproces. Dit betekent dat de mineralen, afkomstig uit Europa, worden gezuiverd van nikkel, chroom en micro-organismen. De producten bevatten geen talk, olie, siliconen, parfum, bismuth en conserveermiddelen, zoals parabenen. Allemaal stoffen die leiden tot irritatie, uitslag en allergische reacties. De producten zijn ook anorganisch (niet-levende materie) en watervrij, wat bacterievorming voorkomt.

Ingrediënten IDUN Minerals

  • IJzer oxide: geeft kleur aan de make up
  • Titanium dioxide: de reflecterende werking beschermt de huid tegen schadelijke UV stralen
  • Mica: zorgt voor een zachte huid en geeft een glanzend effect
  • Zinc oxide: reflecterende werking en ontstekingsremmend.

Zinc oxide beschermt de huid tegen irritaties en heeft een kalmerende en verzachtende werking. De liquid foundation is verrijkt met anti-oxidanten, vitamine E en Nordic Lingonberry zaadolie; rijk aan vitamine en mineralen. De lipsticks en lipgloss zijn verrijkt met vitamine E en Nordic Cloudberry, voor een hydraterende werking.

IDUN Minerals wordt aanbevolen door het Zweedse Astma en Allergie Fonds én door dermatologen. Het is dus bijzonder geschikt voor mensen met een hyper allergische huid. Ook mensen met acne en rosacea zullen bij gebruik van IDUN Minerals direct de meerwaarde merken van deze fantastische minerale make up. De oog make up is optometrisch getest en zeer geschikt voor gevoelige ogen en contactlens dragers.

IDUN Minerals synthetische make up kwasten
De make up kwasten van IDUN Minerals zijn gemaakt van Taklon, een synthetische haar die vrijwel gelijk is aan echt haar. Superzacht synthetisch haar, irriteert de gevoelige huid niet, blijft langer mooi en heeft als voordeel hygiënischer te zijn dan echt haar. Natuurlijk haar heeft een onregelmatig oppervlak, waarin poeders, dode huidcellen, bacteriën en meer kunnen ophopen. Een wekelijkse reiniging met een milde babyshampoo is alles wat zij nodig hebben. Kortom een make up kwast van zeer hoge kwaliteit.

regima-1
innoaesthetics-logo-wit
geneo-logo-50
natural-face-lifting-2
bioptron-logo-wit
phitex-logo-png-slagschaduw