De Power Peel is dé ultieme huidverjongende en huidverbeterende behandeling. De 6 verschillende fruitzuren hebben een duidelijk zichtbaar verhelderend en egaliserend effect op de huid. Daarnaast stimuleren de Peel-behandelingen de celvernieuwing
en aanmaak van collageen waardoor bestaande fijne lijntjes en rimpels geleidelijk verminderen. Power Peel werkt ook effectief bij pigmentatie.

Unieke formule

Door natuurlijke fruitzuren te combineren met krachtige anti-inflammatoire ingrediënten, antioxidanten, flavonoïden en tyrosinase-remmers -tyrosinase is het enzym dat verantwoordelijk is voor pigment(vlekken)- heeft RégimA een unieke fruitzuurpeeling ontwikkeld, met een dubbele actie. Naast exfoliatie geeft de Power Peel een actieve ondersteuning bij het herstel van de huid zodat een verbeterde celopbouw mogelijk is.

Deze krachtige Power Peel met 6 fruitzuren is 100% natuurlijk, irriteert de huid niet en geeft geen ongewenste effecten zoals bijvoorbeeld post inflammatoire hyperpigmentatie en wordt door elk huidtype goed verdagen. De Power Peel is pijnloos en veilig het gehele jaar door, òòk in de zomer. Door continuïteit in de behandelingen verloopt de huidverbetering efficiënter en worden de verkregen resultaten goed behouden.

Intensieve peeling en huidverbetering

De Power Peel fruitzuurpeeling geeft een intensieve peeling en huidverbetering en kan altijd worden ingezet met name bij rimpel-, litteken- en pigmentatie behandeling. Door de formulering is de Power Peel geschikt voor ieder huidtype, òòk de donkere huid en de huid die ondersteund wordt met Roaccutane in lage dosering. De Power Peel kan worden toegepast wanneer de huid al eerder is behandeld met Rapid Rejuvo of Acne Attack (de basis peelingen van RégimA) en/of wanneer de thuis producten van RégimA minimaal één maand zijn gebruikt. Dit omdat RégimA met een hogere dosering actieve werkstoffen is vervaardigd dan de reguliere cosmetica.

 

Voordelen van de Power Peel fruitzuurpeeling

  • Geschikt voor alle huidtypes, leeftijdsgroepen en etniciteit
  • Direct een stralende, gezonde, frisse uitstraling
  • Directe verzachting van rimpels en fijne lijntjes
  • Korte behandeltijd, korte herstelperiode
  • Vermindert onregelmatige pigmentatie
  • Vermindert huidproblemen
  • Stimuleert celvernieuwing en aanmaak van collageen
  • Kan het hele jaar door toegepast worden
regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2