Deze zomer komt er een fantastische nieuwe behandeling bij.
Vergeet fillers, vergeet botox, deze dure behandelingen zijn allemaal van tijdelijke aard en doen niets dan opvullen van de huid en verlammen van de spieren.
Vanaf nu kan jij gegarandeerd zonder.

Zoals inmiddels bekend ben ik alweer enige tijd met veel trots Noûs Therapist en is dit samen met het RégimA Peel & Heal programma de meest geboekte behandeling. De Noûs behandelingen veranderen je huidleeftijd, contouren verstrakken, rimpels verdwijnen en de huid voelt en ziet er jaren jonger uit. De massage technieken zijn anders dan anders, zelfs voor mij en mijn Noûs collega’s was het even wennen laat staan voor cliënten maar het werkt verslavend, zowel de massages als het effect ervan.

De nieuwe behandeling sluit aan bij de Noûs behandelingen en is eigenlijk geen behandeling maar een workshop. Jij leert simpele technieken die je zelf gemakkelijk kan toepassen. In enkele minuten per dag, bv in de avond na de reiniging of in meerdere minuten op een verloren moment in de week masseer jij je eigen huid en maakt zo met iedere greep jouw huid jonger of stelt veroudering uit.

Noûs behandelingen maken niet alleen collageen aan (zoals fillers opvullen) én ontspannen de spieren (zoals botox verlamt), de behandelingen verstevigen ook de spieren zodat verslapping geen kans meer krijgt en hebben juist het effect de cellen vitaler te maken zodat zij beter kunnen functioneren. RégimA ondersteunt deze processen (celverbetering, aanmaak van collageen, hyaluron en versteviging van de huid), beschermt de cellen tegen vrije radicalen, werkt ontstekingsremmend en geeft een glad en gaaf huidbeeld.

De Noûs behandelingen zijn er voor iedere leeftijd, of je nu 25 bent en net begint met huidverzorging of je al 75 bent en denkt dat het niet meer kan veranderen, er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden.

En daar komt nu de workshop bij, Sculpting geeft jouw alle tools die nodig zijn om je huid zelf mooier te maken!
Vanaf 10 juli in de salon, mis het niet en verbaas je zelf in een paar dagen.

Makkelijker kan ik het je echt niet maken, wel mooier

Stralende groet, Karmelita | Elita Cosmetic Skincare