De salon is natuurlijk gesloten, het is onvermijdelijk. Ook ik houd afstand om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen en de druk op ziekenhuizen en zorgpersoneel tot een minimum te beperken. Dat neemt niet weg dat ik jou nog steeds kan helpen.

Een telefonische intake is niet veel anders dan een intake in de salon en huidvragen zullen er zeker ook nu zijn. Stress en ook veel binnen zitten doet de huid niet veel goed, misschien heb je wel eczeem van het vele handen wassen? Bel gerust.

Je kunt nu ook kiezen voor de online intake, jij vult een aantal vragen in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een en ander te bespreken.

Producten

Zorg ervoor dat je producten niet opraken. Neem tijdig contact op en ik kan je de producten bezorgen of opsturen.

Problemen?

Heb je een probleem met je huid? Je kunt kiezen om online een aantal vragen te beantwoorden of direct telefonisch contact op te nemen. Eventueel kan ik via FaceTime of Skype meekijken en je adviseren.

Mini behandeling

Normaal zou ik je een fantastische behandeling geven, nu dat niet mogelijk is kun je thuis zelf een mini behandeling inplannen door bijvoorbeeld een peeling, een masker en eenvoudige massagegrepen zelf toe te passen. Neem voor meer informatie contact op dan help ik je op weg.

Recensies