Een stralende huid

Voor huidverzorging en huidverbetering, manueel of apparatief, kan jij terecht bij Elita Cosmetic Skincare. Van wenkbrauwen stylen en verven tot huidverjongende behandelingen, ik help je met veel liefde en aandacht bij diverse huidproblemen zoals acne, couperose, rosacea, eczeem, pigmentatie, ongewenst vervroegde huidveroudering en juist voorkomen van huidveroudering. Een eerste behandeling begint altijd met een uitgebreide intake, huidanalyse en huidscan, ik neem hier alle tijd voor omdat dit zeer belangrijk is, het geeft mij een goed beeld over jouw huid en wensen en jij krijgt voldoende inzichten en tips. Met de huidscan kan jij zelf heel goed zien hoe jouw huidconditie is. Niet alleen een eye opener maar ook heel leuk om te zien. Voor een huidscan is het belangrijk dat je vlak voor je komst zelf thuis je huid reinigt en geen dag- en zonnebrandcrème of make-up aanbrengt. De behandeling begint na de huidscan en sluit af met advies voor producten speciaal voor jouw huid. Kom je specifiek voor huidverjonging kies dan de eerste keer voor de NOÛS Huidanalyse, ik maak een gespecialiseerde huidanalyse waarbij ik goed kan zien waar en hoe de huid (verder) zal verouderen, aansluitend volgt een unieke behandeling bedoeld om de huidkwaliteit te beoordelen

Als ervaren waxionista stel ik jouw gerust en geef ik jouw een perfect gladde huid op een pijnloze manier met de heerlijke waxen van Lycon Precision waxing.

Ook voor PMU & Dermatografie behandelingen ben je aan het goede adres. Specialiste Kim Esther, werkzaam bij Irma Hülscher en zeer vakbekwaam, verzorgt met veel passie en expertise de PMU en/of Dermatografie behandelingen bij Elita Cosmetic Skincare.

Welke behandeling je ook kiest jij bent welkom en in goede handen.

 

Alle merken en apparatuur zijn met veel zorg uitgekozen en vullen elkaar perfect aan. En natuurlijk voldoen deze aan de Europese Cosmetica Verordening en de Norm Europese Richtlijnen voor apparatuur, als kernlid van Anbos (erkende opleiding, gediplomeerd en blijvend in ontwikkeling) kies ik voor professionele kwaliteit.

Iedereen wil er graag verzorgt en mooi uitzien en dat begint met de basis, een gezonde huid! Een gezonde huid is per definitie een mooie huid, stralend en perfect in balans.

Ik geef om jouw huid, jij toch ook?!

Karmelita Gischler
Jouw Anbos huidspecialiste – NOÛS huidcoach bij Elita Cosmetic Skincare

 

regima-1
oxygeneo
idun-minerals
neyes
lycon-wit-klein2
brush-2