Een stralende huid

Mijn passie is jouw huid, mijn specialiteit is huidverbetering en huidverjonging. Met de opleiding bindweefselmassage (een vervolg op de basis opleiding schoonheidsspecialiste) heb ik veel geleerd over het bindweefsel zelf en de bindweefselmassage, toch wilde ik meer kunnen dan alleen maar het bindweefsel versterken en daarom heb ik de gehele Natural Face Lifting Academy gevolgd. Deze massage technieken geven mij alle mogelijkheden om echte huidverjonging te geven. Naast manuele behandelingen heb ik ook gekozen om met apparatuur te werken.

De producten RégimA en INNO Aesthetics heb ik met veel zorg uitgekozen en samen met de apparatuur, Geneo en Bioptron heb ik een gouden combinatie voor huidverbetering en huidverjonging.

Producten en apparatuur voldoen aan de Europese Cosmetica Verordening en de Norm Europese Richtlijnen voor apparatuur, als kernlid van Anbos (erkende opleiding, gediplomeerd en blijvend in ontwikkeling) kies ik voor professionele kwaliteit.

Waarom bezoek je mijn salon?

Dat is heel persoonlijk, zelf ben ik altijd naar een salon gegaan en heb ook altijd professionele producten gebruikt, voor mij was dat gewoon. Sommige komen omdat zij al heel lang met een huidprobleem lopen, of omdat zij graag de huid goed willen verzorgen en deskundig advies willen, weer een ander komt puur voor de ontspanning. Welke reden jij ook hebt om te komen, je bent welkom, ik help je graag om jouw huid in perfecte balans te krijgen.

Mijn andere passie

PMU & Dermatografie, de reden dat ik aan de schoonheidsopleiding ben begonnen, daar bleek dat ik de huid oneindig interessant vind en de PMU opleiding is er niet meer van gekomen. Ik vind het bijzonder mooi wanneer je deze techniek beheerst en natuurlijk een fantastische oplossing voor zoveel mensen die soms onzeker zijn. Zelf beheers ik het niet en daarom verzorgt PMU & Dermatografie specialiste Kim Esther, met veel passie en expertise de PMU en/of Dermatografie behandelingen in de salon.

En meer

Waxbehandelingen en wenkbrauwstyling, de ideale aanvullingen op gebied van schoonheid en verzorging.

Als ervaren waxionista stel ik jouw gerust en geef ik jouw een perfect gladde huid op een pijnloze manier met de heerlijke waxen van Lycon Precision waxing, de beste in haar soort.

Met N|EYE|S Brows tover ik jouw wenkbrauwen om in mooi gevormde volle wenkbrauwen met de perfecte kleur.

 

Ik geef om jouw huid, jij ook?

Karmelita Gischler
Anbos huidspecialiste – Natural Facelift huidcoach bij Elita Cosmetic Skincare

regima-1
innoaesthetics-logo-wit
geneo-logo-50
natural-face-lifting-2
bioptron-logo-wit
phitex-logo-png-slagschaduw