Een stralende huid

Mijn passie is jouw huid, mijn specialiteit ligt in huidverbetering, huidproblemen oplossen en huidverjonging. Vaak ligt de oplossing bij huidproblemen voor de hand en soms is het ook een uitdaging om de juiste oplossing te vinden. De huid is nu eenmaal het grootste orgaan en verschillende factoren spelen mee aan een oplossing.

Met de opleiding bindweefselmassage (een vervolg op de basis opleiding schoonheidsspecialiste) heb ik veel geleerd over het bindweefsel zelf en de bindweefselmassage, toch wilde ik meer kunnen dan alleen maar het bindweefsel versterken en daarom heb ik de opleiding aan de Natural Face Lifting Academy gevolgd. Met deze massage technieken, die invloed op de verschillende huidweefsels hebben, zoals bijvoorbeeld bindweefsel en spierweefsel, verbeter en verjong ik de huid.

Met de  van asap skincare, Meder Beauty Science, manuele behandelingen en apparatuur – Bioptron en microneedling – kan ik veel voor je betekenen en realiseren.

Producten en apparatuur voldoen aan de Europese Cosmetica Verordening en de Norm Europese Richtlijnen voor apparatuur, als kernlid van Anbos en de inschrijving in het SKIN register (erkende opleiding, gediplomeerd en blijvend in ontwikkeling) kies ik voor professionele kwaliteit.

Waarom bezoek je mijn salon?

Dat is heel persoonlijk, toch de voornaamste reden is huidverbetering bij huidproblemen. Vaak worden producten gebruikt die het de huid niet makkelijk maken. De huid is een levend orgaan en onderhevig aan diverse invloeden, niet één huid is hetzelfde, daarom geef ik ook product advies.

Naast huidverbetering is huidverjonging de meest gevraagde behandeling in de salon. Huidverjonging gaat overigens niet alleen om rimpelreductie bij de oudere huid, juist voor de jongere huid is het geschikt om de veroudering langer uit te stellen.

Samen met jou stel ik een behandelplan op om jouw huid weer in balans te brengen en de topconditie krijgt die huidverbetering en huidverjonging mogelijk maakt.

En meer

Waxbehandelingen en wenkbrauwstyling, de ideale aanvullingen op gebied van schoonheid en verzorging.

Als ervaren waxionista stel ik jouw gerust en geef ik jouw een perfect gladde huid op een pijnloze manier met de heerlijke waxen van Lycon Precision waxing, de beste in haar soort.

Met N|EYE|S Brows tover ik jouw wenkbrauwen om in mooi gevormde volle wenkbrauwen met de perfecte kleur.

 

Ik geef om jouw huid, jij ook?

Karmelita Gischler – SKIN register 200162
Anbos huidspecialiste – Natural Facelift huidcoach bij Elita Cosmetic Skincare