Berekend Elita Cosmetic Skincare verzendkosten?

In Nederland wordt je bestelling vanaf € 25,00 gratis verstuurd. Tot € 25,00 zijn de verzendkosten € 3,50.

Als ik een bestelling heb gedaan, wanneer kan ik dan mijn pakket thuis verwachten?

Je pakket wordt, als je voor 16:00 uur besteld hebt, zo snel mogelijk toch uiterlijk binnen 5 dagen bezorgd. Een uitzondering hierop zijn bestellingen die op zaterdag of zondag gedaan worden. Deze zullen op maandag verwerkt worden. Zodra je pakket is aangeboden bij de bezorgdienst heeft Elita Cosmetic Skincare geen invloed meer op de bezorging. Het kan dus zijn dat je pakket langer onderweg is door vertraging bij de bezorgdienst.

Van welke bezorgdienst maakt Elita Cosmetic Skincare gebruik?

Wij versturen al onze pakketten met PostNL

Kan ik mijn bestelling volgen via Track & Trace?

Zodra je pakket bij PostNL is aangeboden ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een Track & Trace code. Hiermee kun je je bestelling op de website van PostNL volgen.

Mijn pakket is niet bezorgd, wat nu?

Is je bestelling 2 werkdagen na het ontvangen van je Track &Trace code nog niet bezorgd kijk dan op de site van PostNL naar de verzendstatus. Mocht je status op bezorgd staan maar je hebt je bestelling niet ontvangen en hij is ook niet bij de buren afgegeven, stuur dan een e-mail naar info@elitacosmeticskincare.nl. Wij zullen dan een klacht indienen bij PostNL en er zal een onderzoek gestart worden. Dit onderzoek kan helaas enige tijd duren.

Kan mijn pakket ook op een ander adres dan het factuuradres worden geleverd?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt dit tijdens het bestel proces aangeven.

Kan ik mijn pakket ook bij Elita Cosmetic Skincare ophalen?

Ja, het is mogelijk om je bestelling op te halen in Diemen. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. We nemen contact met je op om een ophaalmoment af te spreken.