Met het ouder worden verliest de huid collageen, elasticiteit en maakt ook minder talg aan, die verminderde talgproductie gaat op voor een blanke huid, een donkere huid maakt meer dan genoeg talg aan. De gangbare cosmetica producten worden gemaakt voor de vier huidtypes; droog, vet, normaal, en gecombineerd. Daarnaast zijn er producten voor de jongere en oudere huid. Producten voor de jonge huid hebben natuurlijk nog geen anti-aging werkstoffen en de producten voor de oudere huid zijn weer zodanig samengesteld om de verminderde talgproductie (bij een blanke huid) op te vangen maar mijn donkere huid heeft geen verminderde talgproductie toch wil ik graag die anti aging werkstoffen hebben om mijn huid niet onnodig te laten verouderen. Al met al werd het steeds moeilijker om mijn ouder wordende huid goed te onderhouden; genoeg talgproductie, tekenen van veroudering én erg vochtarm is een mix die niet wordt ondersteund door vele cosmeticahuizen.

Ik heb heel lang producten gebruikt die mijn vochtarme huid konden ondersteunen, waarbij ik minder op anti-aging kon werken, dat is heel lang goed gegaan maar zoals gezegd verlies je uiteindelijk elasticiteit wat er voor zorgt dat de poriën die eerst mooi rond waren nu iets ovaal worden. Het vervelende effect is dat bij ovale poriën mogelijke huid onregelmatigheden beter te zien zijn en dat is precies waar ik mij aan stoorde. Aan één kant van mijn gezicht heb ik overmatige talgproductie (mee-eters) en littekens die bij het ouder worden steeds meer zichtbaar (en daarmee lelijker) werden, daar wilde ik écht vanaf.

Van een collega hoorde ik over de geweldige resultaten die met RégimA behaald worden en ik kon niet anders dan het uitproberen, natuurlijk was ik sceptisch maar ik merkte al direct dat RégimA anders is. Boordevol verse planten en actieve werkstoffen en geen smeermiddelen* die toch bij veel merken overvloedig én geheel overbodig aanwezig zijn. Al na één week voelde ik dat mijn wang anders aanvoelde, de kleine voelbare mee-eters werden minder. Ik was echt met stomheid geslagen! Dat voelde ik alleen wanneer ik bij de schoonheidsspecialiste vandaan kwam.

RégimA is een krachtig product wat de huid werkelijk ten goede veranderd, nu maanden later (ik ben in november begonnen) voelt mijn huid heel goed aan, de onderhuidse littekens die hard aanvoelde zijn veel zachter, mee-eters zijn sterk verminderd, de huid ziet er veel rustiger uit en is heel soepel. Mijn poriën zijn ook weer ronder en dat geeft meteen een jonger huidbeeld. De zichtbare littekens zullen nooit helemaal weg gaan maar dat ik dit resultaat al heb bereikt had ik niet durven hopen en natuurlijk wil ik dat graag met iedereen delen!

RégimA bestaat uit een overzichtelijk assortiment producten die elkaar onderling ondersteunen wat de mogelijkheid geeft om met verschillende combinaties heel veel voor de huid te doen, of het nu gaat om huidproblemen of pure ondersteuning van de huid, RégimA is de perfecte cosmetica voor een mooie huid, om het even welk huidtype en kleur. In de salon heb ik een verscheidenheid aan mensen met een nog grotere verscheidenheid aan huidproblemen of juist helemaal niets. RégimA bewijst keer op keer weer de perfecte huidpartner te zijn.

* ingrediënten die ik in de categorie smeermiddelen heb geplaatst hebben geen toegevoegde waarde anders dan het product ‘lekker te laten smeren’

kopie-asap-logo
innoaesthetics-logo-wit
geneo-logo-50
natural-face-lifting-2
bioptron-logo-wit
phitex-logo-png-slagschaduw